Suomen Sairaalatukku

Laadukkaat sairaala- ja laitosvaatteet
vaativaan käyttöön

Suomen Sairaalatukku Oy on perustettu vuonna 1979 ja on nimensä mukaisesti kotimainen, yksityinen, erityisesti sairaala- ja laitosvaatteisiin sekä kertakäyttötuotteisiin erikoistunut tukkuliike. Asiakkaitamme ovat esim. terveyden- ja sosiaalihuollon laitokset, elintarvikealan yritykset, palveluelinkeinonharjoittajat sekä yksityishenkilöt.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat potilas- ja henkilökuntavaatteet, vuodevaatteet, patjat, pyyhkeet, kestokäyttöiset suojat, hygienia- ja inkontinenssituotteet sekä erityistuotteet ja sairaalatarvikkeet. Erityisen merkittävän aseman olemme saavuttaneet kertakäyttökäsineiden ja -suojien toimittajana.

Toimintapolitiikka

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita, jotka perustuvat heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Pyrimme luomaan asiakkaisiimme, toimittajiimme ja liike-toimintakumppaneihimme pitkäaikaiset molemminpuoliseen luottamukseen perustuvat suhteet

Toimintamme periaatteita ovat laadukkaat tuotteet, asiakaskeskeisyys, luotettavuus ja arvostus, nopea reagointikyky sekä toiminnan kannattavuus. Haluamme toimia niin, että meidät tunnetaan markkinoilla luotettavana, kehittyvänä ja tehokkaana toimittajana, joka toimittaa tuotteitaan valtakunnallisesti, nopealla aikataululla sekä hoitoalalle että elintarviketeollisuudelle.

Henkilöstömme on osaavaa, kokenutta ja vastuuntuntoista. Palautteet ja poikkeamat käsitellemme viipymättä, rakentavasti ja vastuullisesti, samalla poikkeamien korjaaminen muodostaa perustan oppimiselle ja toiminnan kehittämiselle.

Tunnemme toiminnastamme ja tuotteistamme aiheutuvat ympäristövaikutukset ja asetamme tavoitteita ja toimintasuunnitelmia toiminnastamme aiheutuvien ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Toiminnan laadun varmistamiseksi koko henkilökunta on sitoutunut huolehtimaan toimintajärjestelmän jatkuvasta kehittämisestä ja parantamisesta.

Ota meihin yhteyttä

Voit kääntyä ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen kaikissa hankintoihin liittyvissä asioissa.
Klikkaa tästä yhteystietoihimme »

 

Inspecta

[Alt-Text]